MUUTOSTYÖILMOITUS
Yhteystiedot
Katuosoite Huoneisto Huoneiston omistaja/omistajat

Ole hyvä ja täytä huolellisesti kaikki viereiset kentät. Tarkista antamasi tiedot, ja erityisesti sähköpostiosoite, mihin saat tiedon kun työt on hyväksytty tehtäväksi tai esim. pyynnön lisäselvityksistä.

Puhelinnumero arkisin klo 8-16 Sähköpostiosoite
Omistan tämän huoneiston

Muutostyöt
 

Valitse tehtävät työt ja anna tiedot suorittajasta.

Kylpyhuone / WC
Keittiö
Muut huonetilat
Lyhyt selvitys muutostyöstä

Kirjoita töitä koskevat tarkennukset tähän tekstikenttään.

Liitteet

Voit lähettää ilmoituksen mukana useita liitteitä. Klikkaa viereistä painiketta ja valitse liitettävä tiedosto, minkä jälkeen voit valita seuraavan tiedoston. Liitteiden yhteenlaskettu maximikoko on 100 MB.

Liitteet voit poistaa klikkaamalla tästä: Poista liitteet

TIEDOSTOJA SIIRRETÄÄN...

Odota rauhassa, tiedostojen siirtoon voi mennä useita minuutteja. Siirtoon menevä aika riippuu tiedostojen määrästä, niiden koosta ja nettiyhteyden nopeudesta.
Työn arvioitu kesto
Aloituspäivä Lopetuspäivä

Anna arvioimasi töiden aloitus- ja lopetuspäivämäärä. Voit käyttää apuna kalenteria, mikä aukeaa sinistä kuvaketta klikkaamalla.

Huom: työtä ei saa aloittaa ennen kuin taloyhtiö on antanut siihen luvan.

 

Taloyhtiö edellyttää, että kalusteasennuksissa sekoittajat ovat mallia Oras ja wc-laite mallia Trevi-IDO (As Oy Naapurintie 6, 8 ja 10 myös Gustavsberg). Hakija maksaa kaikki asian käsittelystä ja valvonnasta aiheutuneet kustannukset. Purkujäte ja muu rakentamisesta aiheutuva jäte toimitetaan asianmukaisesti pois työn tekijän / teettäjän toimesta.

Muutostyöhön liittyvät tarkastukset tilataan Kontulan Huollon asiakaspalvelun kautta 09 3424 200. Asiakaspalvelu ohjaa myös muissa muutostyöhön liittyvissä kysymyksissä puhelun asiaa hoitavalle henkilölle.

Muutostyön teettäjä on ensisijaisessa vastuussa työn asiallisesta ja hyvän rakennustavan mukaisesta suorittamisesta.